Resort Rhederlaagse Meren
Meivakantie in Gelderland

Meivakantie

  • Meivakantie aan het water
  • Vakantiepark met jachthaven
  • Vakantiehuizen, glamping & kamperen

Meivakantie in Gelderland

Duurt de zomervakantie jou altijd nèt iets te lang? Dan is de meivakantie een ideaal voorproefje van de zomer! De lente is een heerlijk moment voor een meivakantie in Gelderland bij Resort Rhederlaagse Meren. Bij ons verblijf je in een stijlvolle (glamping)accommodatie of kampeer je op onze ruime plekken aan of nabij het water. Over water gesproken: ons park is dé plek voor water(sport)liefhebbers dankzij onze ligging aan rivier de IJssel en watersportgebied De Rhederlaag. Een heerlijke plek voor verkoeling, ontspanning én inspanning. Zien we jou binnenkort tijdens de meivakantie bij ons in Gelderland?

 
 

Vier je meivakantie nabij de Veluwe

Resort Rhederlaagse Meren ligt vlak bij Nationaal Park de Hoge Veluwe: Nederlands mooiste natuurgebied. Voor een meivakantie bij de Veluwe ben je dan ook op de juiste plek bij ons. Ga je voor een vakantiehuisje op de Veluwe in de meivakantie? Dan heb je de keuze uit chalets, lodges en tiny houses. Zoek je eigenlijk een camping op de Veluwe in de meivakantie? Geen probleem, want wij bieden ook ruime kampeerplaatsen. Liever een combinatie van beide? Ga dan voor glamping: glamorous kamperen!

Topfaciliteiten in de meivakantie:

🌊 Floti Waterpark en privé strand

⚓️ Jachthaven

🍸 Strandbar Tropicana Beach Lounge

🚤 Boot- en e-chopperverhuur

 

Veelgestelde vragen over je meivakantie in Gelderland:

➡️ Waar boek ik een meivakantie nabij de Veluwe?

Bij Resort Rhederlaagse Meren boek je een huisje of camping vlak bij de Veluwe in de meivakantie. Het is de ideale uitvalsbasis om het nationale park of de leuke steden in de omgeving, zoals Arnhem en Doesburg, te verkennen. Een fijne plek voor jouw meivakantie in Gelderland!

➡️ Waar kan ik goedkoop weg in de meivakantie?

Voor iedereen die op zoek is naar een goedkope meivakantie in Nederland: stop met zoeken! Bij ons kun je goedkoop een weekje weg in de meivakantie. Of een weekendje of midweek natuurlijk, het is maar net hoe duur je het wil maken. Via deze website boek je met de laagste prijs een goedkoop huisje in de meivakantie.