Recreatiepark Rhederlaagse Meren
Zomervakantie Gelderland

Zomervakantie

  • Vakantiepark met jachthaven en privé strand
  • Vakantiehuizen, glamping en kampeerplaatsen
  • Buitenzwembad met glijbaan

Zomervakantie in Gelderland

De zomers in Nederland worden warmer en warmer, dus waarom zou je nog ver reizen voor je zomervakantie? Vier jouw zomervakantie in Gelderland, vlak bij de Veluwe en Betuwe, bij Recreatiepark Rhederlaagse Meren. Weet je wat een zomervakantie bij ons zo fijn maakt? Verkoeling is altijd dichtbij, aan waterpret geen gebrek! Ons park ligt aan watersportgebied de Rhederlaag én rivier de IJssel. Neem een duik in het buitenzwembad, zoek verkoeling bij ons spraypark of ga de uitdaging aan op het Floti Waterpark. Klinkt als een heerlijke zomervakantie in Gelderland, toch? 

 

Goedkope zomervakantie in Nederland

Een zomervakantie bij Recreatiepark Rhederlaagse Meren is leuk voor iedere portemonnee. Zo kun je bij ons super voordelig kamperen, direct aan of vlak bij het water. Iets meer luxe? Maak er dan glamorous kamperen van en verblijf deze zomervakantie in een stoere safaritent. Nóg meer luxe? Dan zijn onze lodges en tiny houses perfect. We hebben zelfs vakantiehuizen met privé wellness. Je maakt het zelf zo duur als jij wil, maar één ding is zeker: voor een goedkope zomervakantie in Nederland kun je zeker terecht bij ons.

Topfaciliteiten in de zomer:

💦 Buitenzwembad met glijbaan én spraypark

🌊 Floti Waterpark en privé strand

🍸 Strandbar Tropicana Beach Lounge

⚓️ Boot- en e-chopper verhuur

 

Veelgestelde vragen over je zomervakantie in Gelderland:

➡️ Waar boek ik een zomervakantie nabij de Veluwe?

Recreatiepark Rhederlaagse Meren is dé plek voor een zomervakantie vlak bij de Veluwe. Ons vakantiepark ligt nabij Arnhem en daarmee ook in de buurt van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hét mooiste natuurgebied van Nederland en dus een must-visit tijdens jouw zomervakantie.

➡️ Waarom kiezen voor een zomervakantie Bij Rhederlaagse Meren?

Met zóveel water in de buurt vind je hier altijd verkoeling! Plons in het buitenzwembad (mét glijbaan, spraypark en apart peuterbad), speel in het Floti Waterpark of ontspan op ons privé strandje. Onze ligging aan watersportgebied de Rhederlaag en de IJssel staat garant voor een onvergetelijke zomervakantie in Gelderland.