Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren heeft een ruim aanbod aan chalets en stacaravans te koop.

Op het schitterend aangelegde park, met eigen jachthaven, directe aansluiting op rivier de IJssel en Rhederlaagse Meren, met veel groen en verschillende vijverpartijen, zijn diverse chalets/(sta-)caravans te koop tot 70 m2, deze worden momenteel aangeboden in verschillende varianten en prijsstellingen. De chalets/stacaravans kunnen met of zonder grond gekocht worden. Er bestaat ook de mogelijkheid om uw eigen chalet te ontwerpen of te kiezen uit diverse nieuwe chalets.

Bungalow aan het water

Op ons park kunt u een prachtig recreatiechalet/recreatiebungalow kopen aan het water, tevens bestaat er de mogelijkheid om op de nog vrije kavels een eigen indeling te laten maken van uw recreatiechalet of recreatiebungalow die erop geplaatst zal worden.

De zeer compleet opgeleverde recreatiechalets/recreatiebungalows worden eventueel naar eigen wens gebouwd op eigen grond! Hierbij is een keuze mogelijk om het recreatiechalet of recreatiebungalow geheel naar eigen wens samen te stellen wat betreft de indeling als zowel de kleurstellingen van binnen en buiten. Wij zullen samen met u een bestek laten maken van uw nieuwe recreatiewoning/recreatiechalet. In de uitgebreide toonzaal maakt u uw keuze uit de verschillende varianten en kleurstellingen, samenstelling keuken, apparatuur, tegelwerk, deuren en wandpanelen.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen, ook kunt u zich altijd vervoegen bij het verkoopkantoor voor meer
informatie over het huidige aanbod en de mogelijkheden.

Een afspraak kunt u maken met recreatiemakelaar Willem van de Spreng mobiel te bereiken via: +31(0)6 45 10 88 42 of middels het E-mailadres: w.vandespreng@succesparken.nl