Resort Rhederlaagse Meren
Pasen

Weekend weg met Pasen

 • Vakantiepark aan het water
 • Accommodaties en kampeerplaatsen
 • Nabij Nationaal Park Veluwezoom

Weekendje weg met Pasen in Gelderland

Het paasweekend vormt de start van het kampeerseizoen. Wil jij ook graag een weekendje weg met Pasen? Kom naar Resort Rhederlaagse Meren en geniet van een paasvakantie in Gelderland. Resort Rhederlaagse Meren ligt aan het water. Tijdens een paasvakantie kun je genieten van de eerste warme zonnnestralen. Pak de kampeerspullen in en zoek een kampeerplek op onze camping met Pasen. Of ga tijdens het paasweekend voor iets meer comfort en luxe en kies voor een huisje huren met Pasen. Overnacht in een tiny house of luxe chalet. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een weekendje weg met Pasen bij Rhederlaagse Meren. 

 

Zoek & boek jouw weekendje weg met Pasen ⤵

 

Tijdens het paasweekend een huisje huren? Of toch kamperen?

Is de paasvakantie in Gelderland bij Resort Rhederlaagse Meren voor jou ook de start van het kampeerseizoen? Haal de kampeerspullen uit de stalling en kom een lang weekend genieten op onze camping in Lathum. Kies uit onze kampeerplekken aan het water of op de groene binnenring. Je bent op onze kampeerplaatsen altijd voorzien van elektra en je bevindt je altijd dicht bij het sanitairgebouw. Is het net iets te fris om te kamperen tijdens je weekendje weg met Pasen? Dan kun je bij Resort Rhederlaagse Meren ook een keuze maken uit ons ruime aanbod aan vakantiewoningen. Dus wil je tijdens het paasweekend een huisje huren? Dat kan voor maximaal 6 personen. Alle huisjes beschikken over een comfortabele inrichting. Wanneer het zonnetje zich laat zien kan je relaxen op het terras bij de woning. Met wie vier jij Pasen in Gelderland?

 
 

Wat te doen tijdens je paasvakantie in Gelderland

Pasen betekent voor veel mensen een weekendje weg met het gezin of de familie. Daarom hebben wij alvast wat leuke uitjes voor tijdens de paasvakantie in Gelderland uitgezocht. Ga bijvoorbeeld samen met je gezin een dagje uit naar de Apenheul, Burgers' Zoo, Pretpark Wunderland Kalkar, of Kinderpretpark Julianatoren. Als je wilt zwemmen tijdens de paasvakantie dan bezoek je subtropisch zwembad Rozengaarde. Of bezoek samen de plaatsen Doesburg of Arnhem. Er is voor iedereen wat te doen tijdens een weekendje weg met Pasen.

 
 
 

Faciliteiten van Rhederlaagse Meren:

 • Recreatiegebied Rhederlaag
 • Jachthaven met havenkantoor
 • Sloep verhuur
 • Strandbar 'Tropicana Beach Lounge'
 • Restaurant, cafetaria en Sportcafé
 • Parkshop
 • Speelplaatsen en pannaveld
 • Fiets- en E-chopper verhuur
 

Hier vind je Rhederlaagse Meren ⤵

 
9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.

 

Veelgestelde vragen over een weekendje weg met Pasen

🐣 Waar kan ik een weekendje weg met Pasen met mijn hond?

Een weekendje weg met Pasen met je hond boek je bij Resort Rhederlaagse Meren. Je kunt zowel kamperen bij de Veluwe met je hond als een accommodatie huren. Vanaf ons park kun je tijdens je paasweekend heerlijke wandelingen maken, zoals bijvoorbeeld bij de Hoge Veluwe. 

🐣 Op welk vakantiepark kan ik een weekendje weg tijdens Pasen met mijn kind?

Dat kan bij Resort Rhederlaagse Meren. Ons park is ideaal voor een weekendje weg met Pasen met kinderen. Niet alleen hebben wij kindvriendelijke faciliteiten, zoals speelplaatsen en pannavelden, ook is de omgeving ideaal voor kinderen. Bezoek bijvoorbeeld de Apeneheul of Julianatoren tijdens je paasvakantie in Gelderland.