1. Camping en vakantiepark aan het water
  2. Restaurant geopend voor afhaal
  3. Animatie activiteiten

Vier vakantie tijdens Pasen in Gelderland

Het paasweekend vormt traditioneel de start van het kampeerseizoen. Wil jij ook graag kamperen met Pasen? Kom naar Rhederlaagse Meren in Lathum en geniet van een vakantie met Pasen aan het water. Heerlijk het water op met de boot of achter een windscherm op het zandstrand voorzichtig genieten van de eerste warme zonnestralen? Het kan bij vakantiepark en camping Rhederlaagse Meren. Pak de kampeerspullen in en zoek een ruime kampeerplek op onze camping met Pasen. Of ga tijdens het paasweekend voor iets meer comfort en luxe en kies voor een huisje huren met Pasen. De accommodaties bieden plaats aan maximaal 6 personen. Ook glamping is mogelijk, er is zelfs een safaritent met eigen badkamer. Je leest het, de mogelijkheden zijn eindeloos voor een weekendje weg met Pasen bij Rhederlaagse Meren. Kom je ook genieten? 

 
 

Naar de camping met Pasen

Is het paasweekend voor jou ook de start van het kampeerseizoen? Haal de kampeerspullen uit de stalling en kom een lang weekend genieten van plezier op de camping. Pasen betekent voor veel mensen een weekendje weg met het gezin of de familie. Kies uit onze kampeerplekken aan het water of op de groene binnenring. Je bent voorzien van elektra (10 ampère) en bevindt je altijd dicht bij het sanitairgebouw.

 
Boek een kampeerplaats met Pasen
 
 

Vakantiehuisje huren met Pasen

Is het net iets te fris om te kamperen tijdens een weekendje weg met Pasen? Dan kun je bij Rhederlaagse Meren ook een keuze maken uit het ruime aanbod vakantiewoningen. Een huisje huren tijdens Pasen kan voor maximaal 6 personen. Je beschikt over een comfortabele inrichting en wanneer het zonnetje zich laat zien kan je relaxen op het terras bij de woning. Met wie vier jij Pasen in Gelderland?

 
Huur een vakantiehuis met Pasen