Recreatiepark Rhederlaagse Meren
Kerstvakantie Gelderland

Kerstvakantie

  • Accommodaties voor max. 6 personen
  • Ook te boeken met wellness
  • Gelegen aan het water

Kerstvakantie in Gelderland

De gezelligste periode van het jaar? Kerst, als je het ons vraagt! Vier jouw kerstvakantie in Gelderland door samen met je geliefden een weekendje, midweek of weekje weg bij Recreatiepark Rhederlaagse Meren te boeken. Bij ons verblijf je in een chalet, lodge of summer lodge voor maximaal 6 personen. Je bent van alle gemakken voorzien, waaronder een compleet ingerichte keuken. Hup, duik de keuken in om een heerlijk kerstdiner op tafel te toveren. En een tip van ons? Ga voor een vakantiehuis met sauna, want dat is pas écht ontspannen tijdens jouw kerstvakantie in Gelderland.

 

Goedkoop weg met kerst in Nederland

De kerstperiode is al duur genoeg, daarom bieden wij jou de kans om goedkoop weg te gaan met kerst in Nederland. Zo vier je kerst even in een andere omgeving dan thuis, maar betaal je niet te veel. Heerlijk, zo'n goedkoop weekendje weg in de kerstvakantie. Bij ons verblijf je op een waterrijke locatie met watersportgebied de Rhederlaag en rivier de IJssel voor de deur. Dé plek voor heerlijke winterse wandelingen langs het water. Ontdek het deze kerstvakantie bij ons in Gelderland!

Topfaciliteiten tijdens kerst:

🥂 Restaurant 

🚲 Fietsverhuur

🛒 Parkshop

⚽️ Sport- en speelvelden

 

Veelgestelde vragen over je kerstvakantie in Gelderland:

➡️ Wat is er te doen tijdens kerst in Gelderland?

Recreatiepark Rhederlaagse Meren heeft een centrale ligging in Gelderland met steden als Arnhem, Doesburg en Doetinchem in de buurt. In de steden vind je tijdens de kerstdagen altijd veel gezelligheid, lichtjes en kerstmarkten. Maar ook een winterse wandeling door Nationaal Park de Hoge Veluwe mag niet ontbreken.

➡️ Mag mijn hond mee in de kerstvakantie?

Ja hoor, in enkele accommodaties is je trouwe dierenvriend van harte welkom. We snappen het als geen ander dat jouw kerst niet compleet is zonder je viervoeter. Geef je tijdens het online boeken wel even aan dat je hond mee komt? Dan zorgen wij ervoor dat jullie in de juiste accommodatie terecht komen.

 
 

Liever verblijven met oud en nieuw?