Recreatiepark Rhederlaagse Meren
Kerstvakantie Gelderland
Kerstvakantie Gelderland

Kerstvakantie

 • Accommodaties voor max. 6 personen
 • Ook te boeken met wellness
 • Gelegen aan het water
 

Genieten tijdens de kerstvakantie 🎄

De gezelligste periode van het jaar? Kerst, als je het ons vraagt! Vier jouw kerstvakantie in Gelderland door samen met je geliefden een weekendje, midweek of weekje weg bij Resort Rhederlaagse Meren te boeken. Bij ons verblijf je in een chalet, of lodge voor maximaal 6 personen. Je bent van alle gemakken voorzien, waaronder een compleet ingerichte keuken. Hup, duik de keuken in om een heerlijk kerstdiner op tafel te toveren. En een tip van ons? Ga voor een vakantiehuis met sauna, want dat is pas écht ontspannen tijdens jouw kerstvakantie. 

 

Vind jouw verblijf tijdens de kerstvakantie ⤵

 
 

Vermaak tijdens de kerstvakantie

Bij Resort Rhederlaagse Meren hoef jij je zeker niet te vervelen tijdens de kerstvakantie, want de omgeving biedt een overvloed aan avonturen. Verken bijvoorbeeld de betoverende steden Arnhem, Doesburg of Doetinchem, en ervaar een overvloed aan gezelligheid en fonkelende lichtjes. Maar vergeet ook zeker geen winterse wandeling door het Nationaal Park de Hoge Veluwe te maken, want dit magische landschap mag je gewoonweg niet missen.

  Winterwandelingen op de Veluwe

  Geniet van een ontspannende wandeling door het landschap van Nationaal Park de Hoge Veluwe.

  Ontdek steden in de omgeving

  Geniet van de gezelligheid, de lichtjes en de kerstmarkten in Arnhem, Doesburg of Doetinchem. 

  Schaatsen

  Schitterend schaatsen op natuurijs is ons ideaal, maar de ijsbaan in Arnhem biedt een heel leuk alternatief!

  Winterse fietstochten

  Stap op een gehuurde fiets en verken de betoverende winterlandschappen in de omgeving.

 
 

Goedkoop weg met kerst in Nederland

De kerstperiode is al duur genoeg, daarom bieden wij jou de kans om goedkoop weg te gaan met kerst in Nederland. Zo vier je kerst even in een andere omgeving dan thuis, maar betaal je niet te veel. Heerlijk, zo'n goedkoop weekendje weg in de kerstvakantie. Bij ons verblijf je op een waterrijke locatie met watersportgebied de Rhederlaag en rivier de IJssel voor de deur. Dé plek voor heerlijke winterse wandelingen langs het water. Ontdek het deze kerstvakantie bij ons in Gelderland!

 
 

Hier vind je ons ⤵

 
 

Veelgestelde vragen over je kerstvakantie in Gelderland:

🎄 Wat is er te doen tijdens kerst in Gelderland?

Resort Rhederlaagse Meren heeft een centrale ligging in Gelderland met steden als Arnhem, Doesburg en Doetinchem in de buurt. In de steden vind je tijdens de kerstdagen altijd veel gezelligheid, lichtjes en kerstmarkten. Maar ook een winterse wandeling door Nationaal Park de Hoge Veluwe mag niet ontbreken.

🐶 Mag mijn hond mee in de kerstvakantie?

Ja hoor, in enkele accommodaties is je trouwe dierenvriend van harte welkom. We snappen het als geen ander dat jouw kerst niet compleet is zonder je viervoeter. Geef je tijdens het online boeken wel even aan dat je hond mee komt? Dan zorgen wij ervoor dat jullie in de juiste accommodatie terecht komen.

 

Liever verblijven met oud en nieuw?