Kamperen op Camping Jachthaven "Rhederlaagse Meren". Vakantie aan het water?

Dichterbij het water kamperen dan op deze camping is bijna niet mogelijk. U kampeert op een  ruime kampeerplaats en bent voorzien van elektra (4-6 ampère). Op de camping staan meerdere sanitairgebouwen met douches/toiletten, een wasserette etc.. Voor de echte watersportliefhebber is de camping de perfecte uitvalsbasis. Watersportcentrum Sportex Nederland biedt tal van mogelijkheden: Kanoën, zeilen, surfen..etc.  

Terwijl u geniet van uw vakantie, zet het team van onze camping zich volledig in uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken! Voor jong en oud is er genoeg te beleven. Heerlijk zwemmen in de Rhederlaag of in  het zwembad met peuterafdeling, zonnebadend aan het privéstrand, uitgebreid eten in ons sfeervolle restaurant of een snelle hap in de cafetaria. Ook kunt u genieten van een lekker drankje op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in het speelparadijs.

Camping Jachthaven Rhederlaagse Meren heeft een  drietal categorieën als het om kampeerplaatsen gaat.

1. Ruime kampeerplaatsen op een groot veld. Veel privacy. In de nabijheid van douches/toiletten. Voor het bereiken van overige faciliteiten (receptie, supermarkt, restaurant, kinderspeelplaats, strand, meer enz..) moet men de brug of straat over.

2. Ruime kampeerplaatsen in de nabijheid van strand en meer. Tevens in de buurt van sanitaire gebouwen en overige faciliteiten.

3. Ruime kampeerplaatsen direkt aan het water. Prachtig uitzicht over het rhederlaagse meer. In de nabijheid van sanitaire gebouwen en overige faciliteiten.

Faciliteiten

  •     Ruime staanplaatsen aan en nabij het water.
  •     Zon-en schaduwrijke staanplaatsen.
  •     Elke staanplaats is voorzien van 10 ampère elektra.
  •     Waterkranen aanwezig.
  •     De staanplaatsen zijn gelegen op grasvelden.
  •     Alle staanplaatsen zijn afgeschermd door een groene haag.
  •     Redelijke loopafstand tot sanitairgebouwen en andere faciliteiten.